divider

Как да се държим в стриптийз клуб

Recipe 01

2017-02-05

Как да се държим в стриптийз клуб


Голата жена, галеща с котешки движения на металния пилон, може да събуди мачото у всеки мъж. А когато апетитът те загложди, шоуто трябва да продължи. Нужен е единствено правилен подход, съветва Александра Рикова, директор на еротичен клуб в Москва.

Стриптийзът е двустранна игра. Опитната танцьорка си знае работата. Тя лесно може да ви се хареса. А дали вие ще успеете да привлечете вниманието й, зависи от размера на потфейла и широтата на жестовете ви. Момичето най-вероятно ще "сканира" аксесоарите ви, така че не забравяйте да се сдобиете с марков стайлинг. Ако, разбира се, разполагате с възможности за това.

Ако разчитате на танцьорските си умения, заемете място на първия ред. По време на шоуто останалите посетители трябва да ви виждат добре. Проявете активност - аплодирайте я, и ще станете за нея нещо като партньор. Мъжката компания също е плюс. Женското обкръжение обаче тотално изключва интереса към вас. И най-важното: бъдете весел и подпийнал, но не и по пиянски заядлив. Виждайки клиент, прекалил с алкохола, танцьорките благоразумно започват да странят от него - не им трябват почитатели, които да създават проблеми по време на работа.

Естествено, не си заслужава да се заяждате, тъй като моментално ще ви изхвърлят от заведението. Даже ако сте толкова пиян, че не можете да стоите на краката си, това няма да смути персонала на заведението, нагледал се на купища такива като вас. Яки момчета просто ще ви отнесат в изолирана уютна стаичка, където ще си починете хубавичко за сметка на парите, които сте платили.

Не си струва също да хващате или целувате момичетата, дори ако са толкова близо до вас, че дишате право в деколтето им. Като гост на заведението вие плащате само за шоуто. Любовта и прочие нежности се пишат на отделна сметка. "Горещото" меню на стриптийз бара по правило е богато: от обичайния масаж до надзътнане през ключалката, докато момичето взема душ.

Да се запознаете е съвсем просто. Нужно е единствено на поръчате коктейл или хубаво вино на девойката, която ви е харесала, описвайки на бармана как изглежда тя. А това е знак, че искате да я поканите на масата си и да водите разговор с нея.

Да привлечете погледа на танцьорката можете и по традиционния начин - като мушнете банкнота в гащичките й. Интересът на стриптийзьорката към вас зависи, естествено, от стойността на купюрата. Предварително трябва да знаете обаче, че на танцьорката е разрешено да вземе едва половината от сумата, която сте поставили в бельото й. Да скриеш нещо, когато си почти напълно гол, е трудна работа, какво остава когато в заведението е пълно с видеокамери, следящи всяко твое движение...

Танцьорката дава "хонорара" си на администратора, а той й отделя заслужения процент. Затова не забравяйте да увеличите двойно израза на своята симпатия. Това веднага ще покаже заинтересоваността ви. Дори не се опитвайте да предадете на момичето пари в плик и телефонен номер. Наивните мъже тук не са на почит, така че едва ли ще дочакате позвъняване. По-добре проявете фантазия - това се нрави на жените, дори ако са стриптийзьорки.

Ако имате намерение да не излезете сам от клуба, няма смисъл да го криете. Поканете танцьорката, която ви харесва, на масата си, пообщувайте с нея и й предложете да избягате заедно от това задушно заведение. Само не забравяйте да уведомите администратора, като му кажете, че "уволнявате" момичето за определен период. Бъдете готов да подпишете договор, да предоставите данните от личната си карта и да гарантирате, че вашата красива спътница ще бъде на разположение по всяко време.

Може, разбира се, да се опитате да се договорите с момичето "на частно" по време на разговора ви на масата. Но не се надявайте много танцьорката да напусне "поста" си заради банкнотите кеш, които й предлагате. Може да разчитате на внимание, но едва след като приключи смяната й. По-добре обаче се придържайте към общоприетите правила, бъдете разкрепостен и щедър. Само тогава шоуто ще продължи.

Лозенец бул. Черни връх 25

Местоположение

бул. Черни връх 25
Лозенец

All rights reserved. by zavedenia.com